sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Muutosten jälkeen

Pitkästä aikaa jälleen kirjoittelemassa. Mennyt syksy oli elämässäni nopeiden ja erittäin isojen muutosten aikaa. Muutamassa hetkessä kaikki kääntyi ylösalaisin. Uusi työpaikka, uusi kaupunki, muutot (kyllä, monikossa) ja paljon uusia ihmisiä. Kaikessa tässä on ollut sulateltavaa, vaikka kyse on ollut pelkästään positiivisista muutoksista. Kaikesta tästä tapahtuneesta johtuen, minulla ei ole viime kuukausina ollut liikoja aikaa paneutua käsitöiden tekemiseen. Nyt arki alkaa olla taas hallinnassa ja käsityöinnostus palannut.

Tässä viimeisimpiä töitäni:


Uudet sukat, uudelle vuodelle Gjestalin Janne -langasta. Lankaa kului kokonaiset kerät (50g/kerä) ja vajaa puoli toisista. Värityksestä tuli hauska, kun tein sukista keskenään peilikuvat. Olen ennen tehnyt kärjen kavennukset tähtimallisena, nyt halusin kokeilla jotain muuta. Tykkään näissä sukissa käyttämästäni kavennustavasta enemmän kuin ns. perinteisestä.

Juuri nyt työnalla ovat säärystimet. Toisen sain jo valmiiksi ja sen kaverista on noin puolet tehtynä.



Malli on oma. Siinä on käytetty joustinneuletta ja helmineuletta. Lanka on Gjestalin Spire ja uskomatonta, mutta totta, lanka on vaaleanharmaata (!!). En taida omistaa ainuttakaan muuta harmaata vaatekappaletta. Uusi elämä, uudet tuulet :)

Seuraavat projektit on jo kohtuullisen pitkälle mietittyinä ajatuksissani. Pitäisi tehdä yhdet vauvantossut lähipiiriin keväällä syntyvälle lapselle. Itselleni ajattelin tehdä Spirestä jonkinlaisen liivin. Käytän ehkä Salomonin solmuja tai jotain vastaavaa. Spire toimii hyvin ilmavan keveissä neuleissa yms.

1 kommentti: